Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoop

Benfico verkoop

Bij Benfico verkoop kunt u terecht voor de aankoop van horloges en sieraden. Hierbij staat kwaliteit en een leuke prijs voorop. De sieraden die wij verkopen zijn allemaal van zilver, goud en titanium. Ook hebben we een ruime collectie zilveren sieraden met echte edelstenen en een zeer ruime collectie kinder sieraden. 

Ook kunt u bij Benfico verkoop terecht voor het zetten van oorbellen. Het zetten van oorbellen doen wij altijd met twee personen tegelijk en hiervoor is het NIET noodzakelijk een afspraak te maken. Ook voor een tweede, derde of vierde gaatje kunt u gerust bij ons terecht. We zetten oorbellen vanaf 3 jaar.

Wij verkopen de volgende horlogemerken:

Boccia titanium horloges voor dames en heren

Lorus horloges voor dames, heren en kinderen

Ice watch voor dames, heren en kinderen

Davis voor dames en heren

Oozoo voor dames en heren 

oozoo smartwatches

We verkopen de volgende sieradenmerken:

Boccia titanium sieraden

Karma jewelery

Ania Haye jewelery

Rebel & Rose

Benfico huiscollectie

Oorbellen zetten.

Oorbellen zetten is op iedere leeftijd spannend en of het nu het eerste, tweede of derde gaatje is maakt hierbij niets uit. Wij doen onze uiterste best een vertrouwde sfeer te creëren en houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van onze grote en zeer zeker ook onze kleine klanten. Daarom zetten wij ook pas oorbellen vanaf 3 jaar zodat we ook met de kleintjes kunnen communiceren. 

U kunt bij ons altijd terecht voor het zetten van oorbellen en hoeft hiervoor van tevoren geen afspraak te maken. We zijn altijd met minimaal twee personen aanwezig en kunnen dan ook alle twee de gaatjes tegelijk zetten. 


Het zetten van oorbellen slaagt alleen met een goede nazorg. Voor deze nazorg kunt u bij ons drie verschillende middelen kiezen:

Piercing Gel ( € 7,50 ) met o.a. aloë Vera

Anti-sept ( € 4,95 ) met o.a. Arnica en Kamille

Biotycare ( € 12,50 ) het voordeel van Biotycare is dat de oorbel niet aan het wondje kan hechten.