Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoop

Batterij vervangen.


Batterijen: waar kom je ze niet tegen? Veel batterijen zijn eenvoudig zelf te vervangen, maar soms is de hulp van een vakman/vrouw vereist. Vooral bij delicate producten zoals horloges komt er meer bij kijken dan simpelweg het deksel openen en de batterij verwisselen. We hebben al te vaak mensen gehad die bij het openen van het horloge het uurwerk raakten, met alle gevolgen van dien.


Of je nu het deksel hebt geopend en het niet meer kunt sluiten, of als je gewoon niet zeker bent van je vaardigheden, wij adviseren altijd om zelf te doen wat je kunt, maar voorzichtig te zijn met zaken waarvoor je geen opleiding hebt gehad. Wij, daarentegen, doen niets anders. Onze opleiding en ervaring stellen ons in staat om met zorg en kennis nieuwe batterijen te plaatsen in uw klokje, autosleutel, wekker, horloge, enzovoort.


Voor de eenvoudige batterijvervangingen hebben wij vrijwel alle batterijen op voorraad. U kunt met een gerust hart uw apparaat aan ons toevertrouwen, wetende dat wij het met de nodige zorg en expertise zullen behandelen.