Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoopBenfico verkoop

Bij Benfico verkoop kunt u terecht voor de aankoop van horloges en sieraden. Hierbij staat kwaliteit en een leuke prijs voorop. De sieraden die wij verkopen zijn allemaal van zilver, goud en titanium. Ook hebben we een ruime collectie zilveren sieraden met echte edelstenen en een zeer ruime collectie kinder sieraden. 

Ook kunt u bij Benfico verkoop terecht voor het zetten van oorbellen. Het zetten van oorbellen doen wij altijd met twee personen tegelijk en hiervoor is het NIET noodzakelijk een afspraak te maken. Ook voor een tweede, derde of vierde gaatje kunt u gerust bij ons terecht. We zetten oorbellen vanaf 3 jaar.


  • Lorus horloges voor dames, heren en kinderen
  • Ice watch voor dames, heren en kinderen, klik hier voor de totale collectie.
  • Rolf Cremer design horloges voor dames klik hier voor de hele collectie.
  • Oozoo voor dames en heren 
  • oozoo smartwatches, 
  • smarty 2.0

We verkopen de volgende sieradenmerken:Oorbellen zetten.

Oorbellen zetten is op iedere leeftijd spannend en of het nu het eerste, tweede of derde gaatje is maakt hierbij niets uit. Wij doen onze uiterste best een vertrouwde sfeer te creëren en houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van onze grote en zeer zeker ook onze kleine klanten. Daarom zetten wij ook pas oorbellen vanaf 3 jaar zodat we ook met de kleintjes kunnen communiceren. 

U kunt bij ons altijd terecht voor het zetten van oorbellen en hoeft hiervoor van tevoren geen afspraak te maken. We zijn altijd met minimaal twee personen aanwezig en kunnen dan ook alle twee de gaatjes tegelijk zetten. 


Het zetten van oorbellen slaagt alleen met een goede nazorg. Voor deze nazorg kunt u bij ons drie verschillende middelen kiezen:


Anti-sept ( € 4,95 ) met o.a. Arnica en Kamille

NIEUW NIEUW NIEUW


STUDEX ADVANCE. ( 14,50)

Dankzij de unieke formule van STUDEX Advanced kunnen klanten hun oorpiercings sneller vervangen in vergelijking met andere nazorgproducten op de markt.
3 weken in plaats van 6 voor oorbellen in de oorlel

STUDEX® ADVANCED bevat natriumhypochloriet, het natriumzout van hypochlorigzuur. Dit middel reinigt en verzorgt de huid zonder prikken of irritatie en is zeer effectief tegen micro-organismen zoals bacteriën en schimmels.https://strato-editor.com/.cm4all/uproc.php/0/.download.jpg/picture-400?_=186089c150f
VERMINDERT ROODHEID en IRRITATIE tijdens het genezingsproces VERMINDERT kans op INFECTIE VERZORGT en KALMEERT de huid Bevat GEEN SCHADELIJKE STOFFEN DERMATOLOGISCH GETEST en heeft natuurlijke PH-waarde