Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoop


Oorbel zetten 


Oorbellen zetten is op iedere leeftijd spannend en of het nu het eerste, tweede of derde gaatje is maakt hierbij niets uit. 

Wij doen onze uiterste best een vertrouwde sfeer te creëren en houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van onze grote en zeer zeker ook onze kleine klanten.
Om het oorbel zetten goed te laten verlopen is het belangrijk dat zeker kinderen vertrouwen hebben in degene die de oorbel zetten. Dit vertrouwen kan alleen door communicatie en zonder dat wij dwang hoeven te gebruiken om de oorbel te zetten. 

U kunt bij ons altijd terecht voor het zetten van oorbellen en hoeft hiervoor van tevoren geen afspraak te maken. We zijn altijd met minimaal twee personen aanwezig en kunnen dan ook alle twee de gaatjes tegelijk zetten.


Het zetten van oorbellen slaagt alleen met een goede nazorg. Voor deze nazorg kunt u bij ons drie verschillende middelen kiezen:
Anti-sept ( € 4,95 ) met o.a. Arnica en Kamille
Biotycare ( € 12,50 ) het voordeel van Biotycare is dat de oorbel niet aan het wondje kan hechten.Nieuw in ons assortiment!

Dankzij de unieke formule van STUDEX Advanced kunnen klanten hun oorpiercings sneller vervangen in vergelijking met andere nazorgproducten op de markt.


3 weken in plaats van 6 voor oorbellen in de oorlel


STUDEX® ADVANCED bevat natriumhypochloriet, het natriumzout van hypochlorigzuur. 

Dit middel reinigt en verzorgt de huid zonder prikken of irritatie en is zeer effectief tegen micro-organismen zoals bacteriën en schimmels.
VERMINDERT ROODHEID en IRRITATIE tijdens het genezingsproces VERMINDERT kans op INFECTIE VERZORGT en KALMEERT de huid Bevat GEEN SCHADELIJKE STOFFEN DERMATOLOGISCH GETEST en heeft natuurlijke PH-waarde.