Bij dezen stel ik u voor aan onze goudsmid* : Nicolle Stevens.


Zij repareert en restaureert voor ons alle sieraden in goud en zilver.


Tevens is zij de persoon waarbij u een persoonlijk sieraad kunt laten maken, hierbij is het ook mogelijk uw eigen materiaal te gebruiken.


Om een indruk te krijgen van haar werk verwijs ik u graag naar haar website:

http://www.nicollestevens.nl


Via onderstaand formulier en via onze winkel is het mogelijk een afspraak te maken met haar om uw wensen en dromen te laten vervullen, ook is Nicolle elke donderdag van 14.00 uur tot 15.00 uur aanwezig in de winkel om uw persoonlijke vragen over uw sieraad te beantwoorden.

Wanneer u een mooi sieraad op de website van Nicolle ziet staan dan is het mogelijk dit persoonlijk te komen bekijken en passen bij ons in de winkel. Ook dit kunt u aangeven op onderstaand formulier dan zorgen wij dat het sieraad in de winkel aanwezig is wanneer u komt.

Sieraden gekocht via de website van Nic’s ontwerpen kunnen ook afgehaald worden in onze winkel in Margraten.

Nicolle past helemaal binnen het team van Benfico, ook voor haar is de klant koning en word het sieraad of juweel aangepast aan de smaak, de droom en bovenal ook het budget van de klant.

*Een goudsmid maakt sieraden of juwelen, maar hoewel de benaming dat wel doet vermoeden, hoeft dat niet per se in goud te zijn. Een goudsmid maakt juwelen en sieraden van goud en zilver.

Afspraak Nicolle