Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoop

ONS BEDRIJF

 Benfico is ontstaan uit een passie voor uurwerken en een liefde voor mooie sieraden.

We zijn ons bedrijf gestart op 1 oktober 2012 heel klein in een veranda achter onze oude woning. Ons bedrijf groeide en groeide waarna we besloten om een nieuwe locatie te zoeken en deze hebben we gevonden midden in het centrum van Margraten. Sinds 1 maart 2018 zijn we gestart en een betere stap hadden we niet kunnen maken. Onze zaak floreert als nooit tevoren. Sinds Corona hebben we onze zaak in twee gedeelten gesplitst, wel gevestigd in één pand maar duidelijk gescheiden van elkaar. 


 


TEAM

Wij zijn een familie bedrijf, oprichter van het bedrijf is:


Ilona van de Berg Faessen

geboren in Heerlen en mijn hele leven al woonachtig in Margraten.
Gehuwd sinds 1985 met Aloys van de Berg en samen hebben we ons hele gehuwde leven gezorgd voor pleegkinderen. Momenteel woont er nog 1 pleegzoon thuis en onze pleegdochter woont samen met haar echtgenoot en dochter in Margraten.


Naast het runnen van mijn bedrijf is mijn grootste hobby muziek, luisteren, zingen en zelf muziek maken op diverse instrumenten is een grote uitlaad klep. 
In de maanden met temperaturen boven de 18 jaar kun je me ook vaak vinden op mijn fiets om samen met Aloys de mooiste plekjes op te zoeken.
Aloys van de Berg.

Geboren en getogen in Margraten, sinds 1985 gehuwd met Ilona van de Berg en vol passie gezorgd voor de pleegkinderen die aan hen waren toevertrouwd.
Aloys heeft tot 2012 gewerkt als timmerman, eerst in de bouw en naderhand bij Bombardier in Aken waar hij treinen mee bouwde voor de NS.

Sinds Ilona haar eigen bedrijf heeft staat Aloys haar bij met hand en span diensten.
Aloys houd ontzettend van muziek en de radio staat dan ook de hele dag aan.
Verder verzameld hij vol passie speldjes en oude stickers, op zondagochtend is hij vaak te vinden op antiekmarkten. 
Tijdens de warmere dagen van het jaar is hij vaak op zijn fiets te vinden, alleen of samen met Ilona. Fietsen is zijn grootste hobby.


Daniël Rodrigues de Medeiros.

Zoon en helpende hand in drukke periodes.
Degene die ons servicepunt wel eens bezoeken kennen Daniël bij de inname en uitgave van pakketten. Daniël verricht hand en span diensten bij het servicepunt.

Daniël studeert nog en in zijn vrije tijd speelt hij heel graag voetbal bij het G team van Heer. Ook speelt hij graag computerspelletjes en in de weekenden is hij vaak met vrienden te vinden op een terras in Maastricht.Maud Liebens Sturmans.

Dochter en steun en toeverlaat in drukke periodes.

Maud werkt zelf in de gehandicapten zorg en studeert nog. Ze springt in ons bedrijf soms bij op dagen dat het druk is en ook kijkt ze soms mee bij het inkopen van nieuwe collecties.

Maud is gek op haar huisdieren en op het spelen van gezelschapsspellen. Ze is gehuwd met Michael en trotse moeder van Lexie.Bumper, onze bedrijfshond en waakhond in één. Onze jongste aanwinst is onze kleindochter Lexie. Wanneer u ons bedrijf bezoekt dan komt u haar soms tegen en zal zij u kostelijk vermaken met haar ondeugd.