Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoop

Horloge reparaties.

Welkom bij onze horloge reparatieservice, waar we begrijpen dat de waarde van een horloge voor iedereen anders is. Voor sommigen is het slechts een kwestie van praktische reparatie, terwijl het voor anderen van groot emotioneel belang is vanwege de sentimentele waarde die aan het horloge is verbonden.


Onze reparaties worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde horlogemakers die hun vak met passie uitoefenen. We zijn trots op onze 10-jarige succesvolle samenwerking met Igor en zijn team. Ze doen uiterste inspanningen om elk horloge naar volle tevredenheid te repareren.


Bij het aanbieden van uw horloge kunnen we in de meeste gevallen al een indicatie geven van de reparatiekosten. Soms is echter een uitgebreide prijsopgave nodig, die u per e-mail kunt ontvangen en al dan niet kunt accepteren. Wanneer u besluit de voorgestelde reparatie niet uit te laten voeren, brengen we hier een bescheiden onderzoeksbijdrage van 10 euro voor in rekening.


De reparatietijd varieert afhankelijk van de complexiteit van de reparatie en de snelheid waarmee benodigde onderdelen geleverd kunnen worden. Over het algemeen streven we ernaar reparaties binnen 3 weken af te ronden. Mocht een reparatie onverhoopt langer duren, dan houden we u hiervan tijdig op de hoogte. Bij ons staat transparantie en klanttevredenheid voorop in elke stap van het reparatieproces.