Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoop

Sieraden reparaties.


Sieradenreparaties zijn een vak apart, en het vereist niet alleen kennis en creativiteit van edelsmeden, maar ook vakmanschap voor het nauwkeurig solderen en repareren van sieraden. Bij ons werken we daarom samen met specialisten die hun vak echt begrijpen. Ze hebben niet alleen oog voor de esthetische aspecten van sieraden, maar ook de technische vaardigheden om reparaties op hoog niveau uit te voeren.


Het solderen van sieraden is een kunst op zich, en we begrijpen dat het niet alleen gaat om het repareren, maar ook om het behouden van de waarde en schoonheid van het stuk. We zullen u zeker niet afschepen met prutswerk voor de hoogste prijs. Onze specialisten streven naar perfectie, of het nu gaat om het herstellen van beschadigde sieraden, het opnieuw zetten van edelstenen, of andere reparaties die uw kostbare stukken nodig hebben.


Wanneer u kiest voor onze sieradenreparatieservice, kunt u erop vertrouwen dat uw geliefde sieraden in bekwame handen zijn. We koesteren uw sieraden met hetzelfde respect en vakmanschap als waarmee ze oorspronkelijk zijn gemaakt.