Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoop


Beste lieve, trouwe klanten.


We gaan kiezen voor een betere balans. Het grootste gedeelte van onze winkel is voor de verkoop ingeruimd, maar de meeste klanten komen bij ons voor onze service. Voor een nieuwe batterij, het schoonmaken van een sieraad, of natuurlijk vanwege onze pakketservice.


We gaan daarom onze zaak anders inrichten; alles gaat om de service draaien! Okay, bijna alles, want we houden natuurlijk een overzichtelijk assortiment van trendy sieraden en must-have producten in huis.
De komende tijd trakteren wij jullie op onweerstaanbare kortingen tijdens onze grandioze opruiming. En Op is ook echt op.
En daarna is het vooral service wat de klok slaat. Probleempje met je horloge? Batterijtje dat wel wat power kan gebruiken? Benfico fixt het voor je! Voor kleine sieraden-makeovers, schoonmaakbeurten en poijstpartijen ben je bij ons aan het juiste adres!


En uiteraard blijft onze pakketservice van Homerr en UPS gewoon doorgaan! Zoals gezegd, wij luisteren naar onze klanten en brengen onze winkel beter in balans.


Maar wij luisteren ook naar onszelf. We gunnen onszelf wat meer rust, willen quality time voor onze kids en kleindochter. Daarom gaan wij per 1-1-2024 een beetje aanpassen.


We zullen dan open zijn op de volgende dagen en tijden:
dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 uur tot 14.00 uur


Dank jullie wel voor ongelofelijke support en vertrouwen in Benfico! We zijn super excited voor deze nieuwe fase en kunnen niet wachten om jullie te blijven verbazen met de allerbeste service.


Groetjes
Aloys en Ilona