Juwelier Benfico
Horloge en sieraden/ service en verkoop

Pakketdienst van Vinted: Homerr en UPS

Welkom bij Vinted, dé razendsnel groeiende tweedehands website waar mensen uit heel Europa en zelfs daarbuiten voornamelijk kleding kopen en verkopen. Net voor de uitbraak van de coronapandemie kregen we de vraag of we een servicepunt voor Homerr wilden worden. Eerlijk gezegd hadden we destijds nog nooit van Homerr gehoord, maar we besloten de sprong te wagen. En wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan, want het is ontzettend leuk!
Iedere maand gaan er hier tussen de 1500 en 2000 pakjes in en uit. Klanten van overal delen graag hun verhalen met ons over de aankoop en verkoop van artikelen. Het is geweldig om te zien hoe Vinted een community van enthousiaste gebruikers heeft gecreëerd, en wij zijn trots om hier deel van uit te maken.


Onlangs zijn we ook een samenwerking aangegaan met UPS, waardoor zij onze nieuwe business partner zijn geworden. Nu leveren en ontvangen we niet alleen pakketten via Vinted en Homerr, maar ook via UPS. Deze pakketten zijn niet specifiek gekoppeld aan Vinted, waardoor je voor veel zendingen ook bij ons terecht kunt. Of je nu koopt, verkoopt of gewoon geniet van de verhalen die onze klanten met ons delen, bij ons ben je aan het juiste adres voor een geweldige tweedehandservaring.